Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Tempish

1-24 van 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-24 van 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tempish

Al sinds 1994 is Tempish gespecialiseerd in het ontwikkelen van skates! En hoewel Tempish zich in de beginjaren vooral bezighield met skates, hebben ze hun collectie inmiddels flink uitgebreid met onder andere skateboards, schaatsen, steps en beschermsets. De producten van Tempish zijn voornamelijk ontworpen voor recreatieve sporters, het is dan ook niet zo gek dat ze zowel kwaliteit als comfort heel belangrijk vinden bij Tempish!

Tempish skates

In de jaren '90 is skaten heel populair geworden en destijds had bijna ieder kind wel een paar skates in zijn/haar bezit! De trend is in het begin van de 21e eeuw een beetje afgezwakt, maar inmiddels zijn de skates weer helemaal terug van weggeweest. De Tempish skates zijn vooral te herkennen aan hun vrolijke kleuren, de goede kwaliteit en hun innovatieve ontwerp! Zo heeft Tempish bijvoorbeeld verschillende verstelbare skates in hun collectie en daarnaast hebben zij zelfs skates die je binnen no-time om kunt toveren naar schaatsen. Tempish is er dus niet alleen in de zomer voor jou, maar ook in de winter kun je het ijs op met Tempish!