BBB Cycling

Al sinds 1998 is BBB Cycling ‘part of your ride’! Oud-wielrenners Chris Koppert en Frank Moons hadden destijds juist hun professionele carrière in de wielersport beëindigd en besloten hun kennis en kunde op een andere manier in te gaan zetten, namelijk door BBB Cycling op te richten! Koppert en Moons wisten natuurlijk als geen ander waar de behoeftes van een wielrenner liggen, de producten van BBB Cycling staan er dan ook om bekend dat hun producten voorzien zijn van de meest handige en onmisbare details.

Part of your ride

Hoewel het motto van BBB Cycling vroeger ‘Bike Parts, For Bikers, By Bikers’ luidde, is deze inmiddels veranderd in het bekende ‘Part of your ride’. Dit motto beschrijft precies waar BBB Cycling voor staat! Met hun handige producten willen ze jou meer laten genieten van de fietstochten en je motiveren om meer tijd op je fiets door te brengen, op deze manier kan BBB Cycling letterlijk en figuurlijk onderdeel worden van jouw rit! Met de racefiets kun je heel eenvoudig even ontsnappen aan de waan van de dag en echt even loskomen van de dagelijkse sleur, waardoor je een heerlijk gevoel van vrijheid en zorgeloosheid zult ervaren. Precies dát gevoel wil BBB Cycling stimuleren!

Nederlands design

Er wordt nergens ter wereld zoveel gefietst als in Nederland! Dat is natuurlijk onder andere te danken aan het platte landschap en de goede faciliteiten. BBB Cycling is ook een echt Nederlands merk, hun hoofdkantoor is al sinds jaar en dag te vinden in Leiden in Zuid-Holland. Niet alleen de oprichters, de heren Koppert en Moons, zijn dol op fietsen, maar íedereen bij BBB Cycling heeft een voorliefde voor deze sport! Er wordt dan ook dag in dag uit met veel passie gewerkt aan de veelzijdige collectie. Ook de eindgebruiker is onmisbaar voor BBB Cycling, er wordt namelijk veel waarde gehecht aan de persoonlijke fietservaringen. Alle producten worden dan ook steeds verder ontwikkeld en verbeterd, niet zo gek dus dat al meer dan 100 items uit de collectie product- en innovatieprijzen gewonnen hebben!