Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Schaatsaccessoires

Tijdens het schaatsen wil je overal op voorbereid zijn. Verschillende accessoires zorgen dat jij zorgeloos het ijs op kan. De accessoires bieden bescherming en zorgen dat je je nergens meer druk om hoeft te maken tijdens het schaatsen. Lees meer...

1-24 van 449

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 449

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het assortiment

Om je tegen de kou te beschermen is het verstandig handschoenen en een muts te dragen. Via de uiteinden van het lichaam, de handen, voeten en het hoofd, gaat de meeste warmte verloren en door deze te bedekken verminder je het warmteverlies. Daarnaast beschermen handschoenen ook als je valt of als iemand per ongeluk over je hand heen schaatst. Dit kan schaaf- en snijwonden opleveren. Goede sterke handschoenen kunnen dit voorkomen.

Zet ‘m op

Als je gaat schaatsen en de zon schijnt, zorgt de weerkaatsing van het ijs dat deze straling extra fel is voor de ogen. Daarom raden wij je aan een goede sportbril te dragen om de ogen te beschermen tegen de UV-straling. Een normale zonnebril is vaak vrij zwaar en gemaakt van glas. Glas kan bij een val schadelijk zijn voor de ogen. Ook is het prettig om een bril te dragen wanneer er een koude wind waait. Zo voorkom je dat de ogen gaan tranen of uitdrogen.

Extra bescherming

Wanneer je alleen gaat schaatsen in de natuur dan is het belangrijk dat je jezelf kunt redden wanneer er iets fout gaat. Wanneer je door het ijs zakt of per ongeluk een wak in schaatst, kan een ijspriem je helpen om jezelf uit het water te krijgen. Daarnaast is het verstandig schaatsbeschermers mee te nemen. Deze zorgen dat de ijzers niet bot worden als je van het ijs af moet.

Tip

Wanneer normale handschoenen te koud zijn, kun je kiezen voor wanten. Deze zijn voorzien van dikker isolatiemateriaal en doordat de vingers bij elkaar zitten warmen deze elkaar op. Wanten bieden daardoor meer warmte dan handschoenen waarbij je vingers ieder een eigen gedeelte hebben.

Toch nog vragen over de schaatsaccessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice.