Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Ski accessoires

Om het skiën, snowboarden en alle wintersporten nog leuker te maken zijn er een aantal handige accessoires. Er zijn accessoires die bescherming bieden, sommige houden je warm en anderen vergroten het plezier tijdens een wintersportvakantie. Lees meer...

1-24 van 464

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 464

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het assortiment

Binnen het assortiment hebben wij allerlei producten die bescherming bieden, niet alleen bij een val maar ook tegen de zon en sneeuw. Ook vind je in ons assortiment handige tassen, van grote tassen tot kleine rugzakken, om je wintersportspullen in op te bergen. Voor de kinderen vind je slee’s waarmee zij van de bergen en pistes af kunnen glijden.

Bescherming en warmte

Wintersport betekent vaak een leuke vakantie maar het brengt ook veel risico’s met zich mee. Op de berg kun je hard ten val komen en als je zelf al blijft staan kan het zijn dat iemand anders jou omver skiet of board. Draag daarom op de piste altijd een helm. De helm beschermt je hoofd als je ten val komt of als iemand anders jou raakt. Daarnaast houdt de helm je hoofd en de oren warm en hoef je daardoor geen muts of beanie te dragen. Ook de vingers zijn gevoelig voor bevriezing. Draag wanten of handschoenen om koude handen tegen te gaan. Handschoenen beschermen de handen tijdens het vallen.

De ogen mogen ook zeker niet vergeten worden als het om bescherming gaat. Aangezien je in de bergen dichter bij de zon bent, is de UV-straling sterker dan op zeeniveau. Ook weerkaatst de sneeuw de stralingen waardoor deze versterkt worden. Draag daarom een goede bril om te voorkomen dat je last krijgt van sneeuwblindheid. De ogen moeten ook beschermd worden tegen bevriezing, door de koude wind kan het vocht in het oog bevriezen en het oog beschadigen. Door een goede skibril kan dit worden voorkomen. Als het koud is en hard waait raden wij je aan goggles te dragen. Een zonnebril is ook mogelijk maar deze biedt minder bescherming dan de sneeuwbril. Gezien de sterke UV-straling raden wij je aan om je regelmatig in te smeren met zonnebrandrcrème.

Voor de kinderen

Met de slee de piste af is voor de kinderen misschien nog wel leuker dan op ski’s of een snowboard. De glijmat en de snowdiscs zijn hier zeer geschikt voor. Kinderen kunnen op de grote plastic discs zitten en van de berg afglijden.

Toch nog vragen over de wintersport accessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice.