Ski accessoires

Producten 1-24 van 129

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 129

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke ski accessoires zijn er?

Om het skiën, snowboarden en alle andere wintersporten nog leuker te maken zijn er een aantal handige ski accessoires. Er zijn accessoires die bescherming bieden en je warmhouden waardoor je maximaal kunt genieten op de piste.

Mutsen

Bij koud weer gaat er veel lichaamswarmte via jouw hoofd verloren, draag daarom buiten het skiën of snowboarden om een lekkere warme muts van bijvoorbeeld Barts, Dare 2B of The North Face. In het assortiment hebben we mutsen voor jong en oud en variërend van rustige kleuren en opvallendere multi-prints.

Nekwarmers

Ken je de nekwarmers al? Het woord zegt het al, het houdt je nek warm tijdens de wintersport. Daarnaast voorkomt het ook dat je een verkoudheid oploopt omdat je nek lekker ingepakt zit en er geen wind of kou doorheen kan komen. Een echte musthave voor op de piste dus!

Balaclava's

Wil je zowel je hoofd als je nek in één keer beschermen, draag dan een balaclava. Een balaclava trek je over je hoofd heen en laten je ogen, neus en mond vrij en wordt vaak ook bij motorrijders gedragen. Het zorgt er namelijk voor dat er geen warmte verloren gaat en je gezicht en nek tegen de wind en kou beschermd zijn. Toch nog vragen over de wintersport accessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice.

Ondertussen op het blog:
- Trendy de winter door met Barts