Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Dare 2b

1-24 van 245

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 245

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dare 2b

In vergelijking met veel andere merken is het familiebedrijf Dare 2b een jong merk, het bestaat pas sinds het jaar 2000. Dare 2b is een Brits merk dat vooral bekend is door de prachtige wintersportkleding die zij maken! Dare 2b skikleding ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is technisch ook zeer goed. In een Dare 2b skibroek en Dare 2b jas zul je het niet snel koud hebben!

Eigenschappen

Hou je ervan om lekker buiten te zijn? Dare 2b heeft alles om jouw lichaam warm en droog te houden! Dare 2b maakt gebruik van technische materialen, die zowel waterdicht als ademend zijn. Hierdoor wordt transpiratievocht afgevoerd en blijft het lichaam droog, daarnaast maken sneeuw en regen ook geen kans. Dare 2b blijft de focus leggen op het innoveren van hun producten, hierdoor wordt de Dare 2b collectie ieder jaar beter!

Drielagensysteem

Dare 2b werkt vanuit de visie dat je met verschillende lagen het beste beschermd bent tegen invloeden van buitenaf. Dare 2b biedt dan ook alles wat je nodig hebt om je volgend het drielagensysteem te kleden! De eerste laag is thermokleding, de tweede laag is een skipully en de derde laag bestaat uit een skijas en een skibroek. Alle lagen moeten over dezelfde eigenschappen beschikken, alleen op deze manier is de kleding in staat om de lichaamstemperatuur te reguleren.