Björn Borg

We kennen Björn Borg natuurlijk allemaal als de tennisser die in de jaren ’70 en ’80 zes keer Roland Garros en vijf keer Wimbledon gewonnen heeft! Maar dat was niet zijn enige specialiteit, door zijn onberispelijke gevoel voor stijl en zijn oog voor fashion is hij tot op de dag van vandaag een echt mode-icoon!

Underwear

In 1984 startte Björn Borg, samen met Rodhi Heintz, een eigen fashion label en begonnen zij met het ontwerpen van een eigen kledinglijn. In de jaren ’90 zijn de boxershorts zeer populair geworden en die worden tot op de dag van vandaag verder ontwikkeld en geperfectioneerd! Het Björn Borg ondergoed staat vooral bekend om de unieke printjes en de goede kwaliteit, het is dan ook onmogelijk om ondergoed te vinden dat beter zit dan het Björn Borg ondergoed. Het ondergoed heeft een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat jij altijd zelfverzekerd de deur uitstapt!

Active & attractive

Na het grote succes met de boxershorts is Björn Borg langzaam de collectie uit gaan breiden en inmiddels staat Björn Borg bekend als internationaal sport- en modemerk. In de collecties van Björn Borg vind je nu ook sportswear en mode items voor iedereen die zich active & attractive wilt voelen! Momenteel telt voor Björn Borg nog maar één doel: het nummer één sport fashion merk worden! Door te sporten in de sportkleding van Björn Borg zullen je mindset en lichaam beter in evenwicht zijn en op die manier wil Björn Borg jou inspireren om een betere versie van jezelf te worden!

Duurzaamheid

Björn Borg is op weg naar een duurzamere toekomst en daarom hebben zij het label B. Tomorrow in het leven geroepen! Björn Borg handelt vanuit de visie dat we samen het verschil kunnen maken: let’s B. Tomorrow!

Björn Borg heeft als streven om in 2022 100% duurzame producten te kunnen leveren, maar ook nu al levert Björn Borg veel nieuwe producten die gemaakt zijn van duurzame materialen! Om hun streven na te jagen worden er niet alleen zoveel mogelijk moderne productietechnieken toegepast, maar er is ook veel aandacht voor de arbeidsomstandigheden in hun fabrieken. Daarnaast worden er strenge regels doorgevoerd om het gebruik van chemicaliën en water zoveel mogelijk te reduceren en worden er zoveel mogelijk gerecyclede materialen gebruikt voor hun reclameborden, tassen, hangers en verpakkingen!