Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Converse

Converse

1-24 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Converse

All Stars zijn tijdloze schoenen gemaakt van canvas stof en een stevige rubberen zool, verder geen bijzondere toevoegingen. Converse scoort met deze schoen door zijn eenvoud en de All Star, zowel het lage als het hoge model, past bij elke outfit.

Van deze schoenen kun je er niet genoeg in je kast hebben staan. De schoenen gaan jarenlang mee. Sterker nog.. Veel mensen zijn van mening dat de Converse All Star alleen maar mooier worden als deze er gebruikt en oud uitzien. Bekijk hieronder het aanbod Converse sneakers!

Converse geschiedenis

Nadat Marquis Mills in de winter heftig uitgleed, kwam hij om het idee om een schoen te produceren met een rubberen zool om uitglijden te voorkomen. Zo is in 1908 de Converse Rubber Shoe Company opgezet.

Vanaf 1915 zijn de eerste schoenen voor atleten ontwikkeld. In 1921 kwam basketbalspeler Chuck Taylor het bedrijf binnenlopen. Na altijd voetklachten te hebben gehad klopte hij bij het bedrijf aan met de vraag of zij hem hierbij konden helpen. De All Star bleek de geschikte schoen voor hem te zijn en Taylor werd het gezicht van deze sportschoen. Hij droeg de schoen tijdens trainingen en wedstrijden en hij is dan ook de persoon geweest die deze schoen populair heeft gemaakt.

Twee jaar later werd zijn handtekening aan het logo toegevoegd, het logo dat nog steeds op de Converse sneakers te vinden zijn. Sinds 2003 maakt Converse deel uit van Nike.
Summer Sale