Producten 1-24 van 129

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 129

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Teva

Al in 1984 werd de eerste Teva sandaal ontworpen! Een gids in de Grand Canyon kwam op het geniale idee om klittenband aan zijn slippers vast te maken, zodat deze niet uit zouden schieten bij een tocht door het water. Uiteindelijk is dit idee uitgegroeid tot een icoon in comfort en stijl, namelijk de Teva sandaal!

Live light and loud

Ga op avontuur en geniet! Live light and loud is dan ook het motto van Teva! Teva is hét merk voor iedereen die van avontuur en activiteiten houdt. De Teva sandalen en Teva schoenen zijn natuurlijk zeer geschikt voor een stevige wandeling, maar tegenwoordig kun je ze ook gewoon aan naar een festival, naar een feestje of naar werk! Moet je de hele dag staan? Met Teva is dat geen probleem!

Comfortabel

Teva heeft zijn sandalen en schoenen door de jaren heen flink geïnnoveerd, waardoor de producten steeds beter en nóg comfortabeler zijn geworden! Als je de Teva’s eenmaal aan hebt, wil je ze waarschijnlijk niet snel meer uit doen. Ze zijn natuurlijk niet voor niets zo populair, de dikke zool zorgt voor goede demping en de verstelbare klittenbanden zorgen voor de perfecte pasvorm.