Producten 1-24 van 110

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 110

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Birkenstock

Als je Birkenstock hoort denk je natuurlijk meteen aan die comfortabele slippers en sandalen! Birkenstocks zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en hebben door de jaren heen vele harten (en voeten) veroverd!

Geschiedenis

De geschiedenis van het merk Birkenstock vindt zijn oorsprong in de 18e eeuw, in een kerkelijk archief uit 1774 staat Johan Adam Birkenstock beschreven als schoenmaker. Door de jaren heen is alle kennis en ervaring doorgegeven van generatie op generatie, waardoor Birkenstock steeds betere slippers en sandalen kon ontwerpen.

Tijdloos

Al jaren zijn de Birkenstock Gizeh, de Birkenstock Madrid en de Birkenstock Arizona razendpopulair, maar ook de Birkenstock Rio sandalen en de Birkenstock Milano sandalen winnen aan populariteit. Birkenstocks zijn gemaakt van zeer sterke materialen, waardoor je jaren plezier kunt hebben van de slippers en sandalen. Birkenstock heeft naast de “gewone collectie” ook een speciale EVA foam collectie, deze slippers en sandalen zijn bestand tegen water en zijn heel gemakkelijk schoon te maken.

Ondertussen op het blog:
- Waarom Birkenstocks nooit uit de mode raken