BOSS

Al sinds 1924 is Hugo Boss een kledingmerk dat zich focust op eigentijdse elegantie en hoge kwaliteit kleding. Het van oorsprong Duitse modehuis is door de eeuwen heen een toonaangevend modemerk geworden die wereldwijd onmisbaar is en bekend staat onder de namen: HUGO en BOSS. De focus bij HUGO ligt op mensen die stijl op eigen wijze benaderen en het brede assortiment in maatwerk met een modieuze uitstraling. De collecties zijn een viering van zelfexpressie waarbij er liever voorop wordt gelopen dan gevolgd als het gaat om modetrends. BOSS biedt collecties waarbij hoge kwaliteit en modern design voorop staan. Daarnaast zijn ze ook een icoon op het gebied van casual- en sportieve vrijetijdskleding.  

Nieuw tijdperk breekt aan

In 2022 is een nieuw tijdperk aangebroken voor BOSS waarbij ze meer attitude willen uitstralen en sterke (en invloedrijke) persoonlijkheden, zoals Kendall Jenner en Anthony Joshua, hét gezicht zijn van het merk. Na 50 jaar is het tijd voor een nieuw verfrissend logo en nieuw tijdperk waarbij de campagne draait om: #BeYourOwnBOSS. 

#BeYourOwnBOSS

De nieuwe BOSS haalt inspiratie uit mensen die hun dromen vol overtuiging en doorzettingsvermogen najagen, hun eigen pad bewandelen en het maximale uit het leven willen halen. Uiteindelijk hebben we allemaal de regie in handen van onze eigen verhalen. En daarom luidt de social campagne: BE YOUR OWN BOSS.

Het doel van de vernieuwde uitstraling is om nieuwe en jongere doelgroepen aan te trekken en fan te maken van de nieuwe BOSS collectie. De BOSS collectie focust zich meer op de casual looks, duurzame materialen en de hoofdkleuren zwart, wit en camel.