CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN is een internationaal lifestylemerk dat bekendstaat om zijn iconische essentials. Het merk wil inspireren door te kiezen voor krachtige en progressieve beelden en opvallende designs die de zintuigen prikkelen. Onder het merk CALVIN KLEIN vallen verschillende lijnen waaronder andere CALVIN KLEIN JEANS, CALVIN KLEIN UNDERWEAR, CALVIN KLEIN PERFORMANCE en CALVIN KLEIN ACCESSORIES, met elk een eigen identiteit.

CALVIN KLEIN JEANS

CALVIN KLEIN JEANS is een casual lijn waarin denim de hoofdrol speelt. De collectie bestaat uit jeanswear met unieke details en innovatieve wassingen, en gerelateerde kleding en accessoires voor heren en dames.
 

CALVIN KLEIN UNDERWEAR

CALVIN KLEIN UNDERWEAR staat wereldwijd bekend om zijn uitdagende, grensverleggende producten en marketingcampagnes. De collectie bestaat uit vernieuwende ontwerpen met een premium pasvorm en kwaliteit.
 

CALVIN KLEIN PERFORMANCE

In de CALVIN KLEIN PERFORMANCE-lijn draait het om innovatie, pasvorm en functionele details. Ieder seizoen bestaat de collectie uit de meest vooruitstrevende sportkleding voor dames en heren.