Color kids

Welkom in de wereld van kleuren en patronen

Color Kids is in 1997 opgericht in Brønderslev, een stad in Denemarken. De kleding is geïnspireerd op het weer in Brønderslev, waar het altijd hard waait, het ontzettend koud kan zijn en het dagen achter elkaar kan regenen! Bij Color Kids geloven ze in de magie van de verschillende kleuren, met de leuke patronen kun je ieder avontuur aan!

Color Kids heeft een prachtige collectie van o.a. jassen, skipakken en regenlaarzen.

Getest door kinderen

Bij Color Kids wordt alle kleding getest door échte kinderen die écht buiten spelen! Door samen te werken met (kleuter)scholen kan alle kleding getest worden op functionaliteit en de mate waarin het voldoet aan de behoeften van de kinderen!

Design

Bij Color Kids halen ze inspiratie uit de dingen waar ze het meest van houden: kleuren, patronen, nieuwsgierigheid, een blauwe hemel, buiten spelen en kinderen! Hun missie sluit hier dan ook goed bij aan: Met kleurige designs en hoog draagcomfort het hele jaar door plezier bieden bij het buiten spelen!

Duurzaamheid

Je koopt liever niet meer dan één jas per seizoen, maar gelukkig hoeft dat ook niet met de producten van Color Kids! De kinderen kunnen gewoon lekker kind zijn, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over hun kleding!

Color Kids heeft kwaliteit en slijtvastheid hoog in het vaandel staan, ze blijven hun producten testen totdat ze helemaal tevreden zijn over alle aspecten!

De juiste pasvorm

Tijdens het ontwerpen van de laatste collecties heeft de focus vooral gelegen op het creëren van een fijne pasvorm voor ieder kind. Hiervoor hebben ze onderzocht waar de behoeften van kinderen op het gebied van kleding liggen, zowel bij het buiten spelen als in de schoolbanken. Van tevoren moet bedacht worden voor welke activiteiten de kleding gebruikt gaat worden, een skipakje moet vooral veel bewegingsvrijheid bieden, maar een jasje om in de zandbak te spelen moet ook zeer slijtvast zijn.