Helly hansen

Helly Juell Hansen was kapitein en daardoor vaak op zee te vinden, hier liep hij eigenlijk steeds tegen hetzelfde probleem aan: er bestond geen geschikte kleding om je lichaam te beschermen tegen het koude Noorse weer. Samen met zijn vrouw Margrethe startte hij in 1877 een bedrijf op en begon met het ontwikkelen van wind- en waterdichte jassen en broeken.

De kleding van Helly Hansen is bestand tegen alle extreme weersinvloeden, of je nu op de oceaan zit of juist in de bergen bent. Voor veel buitensporten heeft Helly Hansen een aparte kledinglijn ontwikkeld. Voor de wintersporters is warme en waterdichte ski- en snowboardkleding ontworpen, voor de watersporters heeft Helly Hansen water- en winddichte kleding en zwemvesten en zelfs voor de echte outdoor liefhebbers is geschikte kleding te vinden in de collectie van Helly Hansen.

De producten van Helly Hansen staan bekend om hun topkwaliteit. Met de kleding, schoenen en accessoires van Helly Hansen ben je gegarandeerd goed beschermd tegen storm, wind, sneeuw en regen!