Badslippers voor voetbal voor heren

De douches bij een voetbalvereniging zijn vaak een bron van schimmels. Dit hoeft geen reden te zijn om niet te gaan douchen na de voetbal, want dat is wel zo hygiënisch. Trek een paar slippers aan en voetschimmels krijgen bij jou geen kans!

Lees meer...

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voorkom voetschimmel

In algemene doucheruimtes komen schimmels vaak voor. Voetschimmel is vervelend, het jeukt en kan zelfs pijn veroorzaken. Je voeten hebben wel een beschermende droge, harde bovenlaag van de huid, maar als je voeten nat worden gaat dat ten koste van deze beschermende functie. Je bent daardoor vatbaarder voor voetschimmels. Voorkom dit en draag slippers in algemene doucheruimtes.

Naast bescherming bieden slippers ook grip op de natte, gladde vloer van de doucheruimte. Door het dragen van slippers voorkom je dat je uitglijdt.

Kan voetschimmel kwaad?

Schimmels kunnen kwaad voor mensen met suikerziekte. De schimmels kunnen door de suikerziekte dieper doordringen in de huid en daardoor infecties veroorzaken. Voor mensen zonder suikerziekte is een schimmel vooral vervelend. De schimmel veroorzaakt jeuk en pijn en je voeten zien er minder mooi en fris uit.

Diverse modellen

Slippers zijn er in diverse modellen. Het grootste verschil zit hem vooral in de soort band die over je voeten zit. De badslippers hebben een brede band over de bovenkant van de voet waar je je tenen onder schuift. Teenslippers zijn slippers met een klein ‘stokje’ tussen de grote teen en tweede teen.

Tip

Naast het dragen van slippers is het ook belangrijk om je voeten goed af te drogen na het douchen en dan vooral tussen je tenen. Schimmels kunnen namelijk ook ontstaan als je met vochtige voeten in je schoenen gaat.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.