Sandalen kind

Wandelen op vakantie, spelen in het water.. Kinderen doen in de zomer niets liever dan lekker buiten zijn. Op warmere dagen trek je jouw kinderen graag open schoenen aan. Slippers zitten los om de voeten waardoor de kans op valpartijen groot is. Sandalen zijn dan de oplossing! Lees hier...

Producten 1-24 van 77

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 77

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen

Sandalen zijn open schoenen waardoor deze, zeker voor kinderen, geschikt zijn te dragen in de zomer en op warme dagen. Daarnaast kunnen sandalen goed tegen water en hebben ze veel profiel, waardoor jouw kind ook voldoende grip heeft op bijvoorbeeld gladde stenen. De ideale schoenen voor op vakantie dus!

Sandalen kun je helemaal passend maken door de verschillende bandjes. Met behulp van een klittenbandsluiting, een aantrekkoord en/of een gespsluiting kun je de verstellen zodat de sandalen goed op de voeten aan te sluiten zijn.

Outdoor sandalen hebben een stevige zool die demping en ondersteuning biedt, wat erg belangrijk is voor kinderen in de groei! Sommige sandalen hebben een dichte voorkant welke de tenen van jouw kind beschermt! Aangezien kinderen constant aan het spelen en enthousiast aan het rennen zijn, is dit een handige eigenschap waardoor jouw kind zijn/haar voeten niet bezeert!

Tips

Tegenwoordig zijn sandalen niet alleen maar voor sportieve doeleinden bedoeld. Door de verschillende kleuren en designs kunnen sandalen ook gewoon in het dagelijks leven gedragen worden.