Wandelschoenen kind

Lekker banjeren in de regen of mee wandelen met de grote mensen. Aangezien kinderen nog volop in de groei zitten is het extra belangrijk dat zij goede schoenen dragen. Als er langere stukken gewandeld gaan worden is goede demping en ondersteuning van belang. Je vindt hier ook regenlaarzen zodat jouw kind kan springen en dansen in de regen en sandalen voor op zomerse dagen. Lees hier...

Producten 1-24 van 118

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 118

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wandelschoenen voor kinderen

Omdat kinderen niet zo zwaar zijn, niet met zware bepakking lopen en vrijwel nooit over grove bergterreinen lopen, hoeven de kinder wandelschoenen niet heel stug te zijn. Wel is het belangrijk dat de schoenen een goed profiel hebben, kinderen zien niet snel gevaar en kunnen daarom wel wat extra grip gebruiken als ze over een bergpad rennen en springen.

Met goede wandelschoenen kunnen de kinderen lekker mee gaan wandelen en willen ze niet halverwege naar huis. Door de wandelschoenen hebben de kinderen niet snel last van zere voeten en kunnen ook zij genieten van de mooie route!

Zonneschijn of regen

Als het regent, hoef je natuurlijk niet binnen te blijven, al is het wel handig om de schoenen op het weer aan te passen. Regenlaarzen hebben vaak een goed profiel, waardoor jouw kind toch prima over een onverhard terrein kan wandelen. Daarnaast houden de regenlaarzen water en viezigheid buiten!

In de zomer zijn sandalen uiterst geschikt voor kinderen. Door de bandjes zijn de sandalen goed aan de voeten van jouw kind te binden zodat deze stevig vast zitten en niet uit vallen, wat een hoop struikelpartijen kan voorkomen. Sandalen kunnen tegen water en daarnaast bieden deze de juiste ondersteuning voor een kind in de groei!