Voetbalshorts voor kinderen

Het is goed voor kinderen om te bewegen. Voetballen vinden de meeste kinderen leuk om te doen. De juiste voetbalkleding zorgt ervoor dat je kind volop kan bewegen zonder gehinderd te worden door de kleding. Een voetbalshort is een onderdeel van de voetbaloutfit en beschikt over een aantal belangrijke eigenschappen.

Lees meer...

Producten 1-24 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sterk en duurzaam

Een voetbalshort krijgt behoorlijk wat te verduren en moet daarom van sterk materiaal gemaakt zijn. Je kind moet zich vrij kunnen bewegen in de short. Het is aan te raden om tijdens het passen even te springen, een stukje te rennen en een been in de lucht te gooien. Op deze manier kan je kind bepalen of de short goed zit. Verder is het van belang dat de short gemaakt is van materiaal dat in staat is om zweet af te voeren, zodat het lichaam van je kind droog en comfortabel blijft aanvoelen. Het is fijn als de voetbalshort gemaakt is van lichtgewicht materiaal. Waar je verder op kan letten is of de short voorzien is van een tailleband met aantrekkoorden. De short kan dan versteld worden, zodat deze goed blijft zitten.

Tip

Na een training of wedstrijd is de voetbalshort waarschijnlijk niet zo schoon meer. Onder andere grasvlekken mogen niet te lang de kans krijgen om in te trekken en daarom raden wij aan de short snel na het voetballen te wassen. De wasvoorschriften staan beschreven op het label aan de binnenkant van de short. Gebruik in ieder geval geen wasverzachter en stop de short niet in de droger. Dit komt niet ten goede van de rekbaarheid en de ventilatie.

Heb je nog vragen over voetbalshorts? Stel ze gerust aan onze klantenservice.