Adidas scheenbeschermers

Bij officiële wedstrijden is het door de KNVB verplicht gesteld om scheenbeschermers te dragen. De Adidas scheenbeschermers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, om zo het beste comfort te bieden en de beste prestaties te leveren. Zowel voor de spelers uit jeugdteams als voor de spelers uit seniorenteams zijn er geschikte Adidas scheenbeschermers te vinden! Adidas scheenbeschermers zijn er in twee varianten: scheenkappen met een compressiekous en scheenbeschermers met een vaste enkelsok.

Lees meer...

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Scheenkappen

De scheenkappen met een compressiekous geven veel bewegingsvrijheid, maar beschermen de enkel niet. Om de scheenkap goed op de plaats te houden wordt er altijd een compressiekous overheen gedragen. Daarnaast dragen veel voetballers enkel straps (ook wel shinguard holders genoemd), deze zorgen ervoor dat de scheenkappen niet zakken.

Scheenbeschermers

De Adidas scheenbeschermers bieden optimale protectie aan het scheenbeen en de enkel. Door het dragen van scheenbeschermers verklein je de kans om met een lelijke blessure het veld af te gaan. Door de enkelsok die om je voeten zit blijft de scheenbeschermer goed op zijn plaats zitten. Daarnaast wordt de scheenbeschermer om de kuit vastgemaakt met een klittenbandsluiting.