Nike scheenbeschermers

Scheenbeschermers zijn een onmisbaar en verplicht onderdeel van je outfit wanneer je een sport als voetbal beoefent. Alle Nike scheenbeschermers hebben een harde voorgevormde kap, toch zijn er een aantal verschillende soorten scheenbeschermers.

Lees meer...

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Scheenbeschermers met enkelbescherming

Welk soort scheenbeschermers je draagt, hangt af van jouw voorkeur! Wil jij je enkels ook beschermen? Dan kun je het beste kiezen voor scheenbeschermers met enkelbescherming, dit houdt in dat er vanaf de scheenkap een elastische band onder je voet doorloopt.

Losse scheenbeschermers

Je kunt ook kiezen voor een losse scheenbeschermer die je in een compressiesok of shinguard sleeve kan schuiven. Sommige voetballers vinden het fijn om deze scheenbeschermers extra op hun plek te houden met een sokophouder, deze zorgt ervoor dat de scheenbeschermer niet zal zakken.

Eigenschappen

Scheenbeschermers draag je direct op de huid, het is daarom extra belangrijk dat ze lekker zitten en niet irriteren. Nike scheenbeschermers worden geproduceerd met de Dri-Fit technologie, waardoor je van de 1e minuut tot de 90e minuut droge benen houdt! Daarnaast is de binnenkant van de harde kap altijd bedekt met een zachtere stof, waardoor de scheenbeschermers altijd comfortabel om de schenen zitten.