Asics Nimbus

Eén van de populairste hardloopschoenen uit de Asics Nimbus-serie is de Asics Nimbus. Deze hardloopschoenen zijn verkrijgbaar in zowel een heren- als een damesvariant. De Asics Nimbus biedt langdurig comfort en zijn is geschikt voor de neutrale loper. Lees meer...

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Is de Asics Nimbus geschikt voor een neutrale loper?

Zeker! De Asics Nimbus hardloopschoenen zijn een echte aanrader voor neutrale lopers die op zoek zijn naar een comfortabele hardloopschoen die goede demping biedt. De FLYTEFOAM-technologie zorgt niet alleen voor fantastische schokabsorptie, maar geeft je gelijk weer energie om opnieuw af te zetten! Deze schoenen zijn zeer geschikt voor jouw dagelijkse hardlooprondje, maar je kunt ze ook prima dragen tijdens een langere run. Wist je trouwens dat Asics ieder jaar de Asics Nimbus nóg beter probeert te maken? Denk bijvoorbeeld aan vernieuwde gel demping, middenvoet paneel en inlegzool. Het merk doet er alles aan om ieder seizoen de hardloopschoenen te vernieuwen zodat dit in jouw voordeel werkt tijdens het hardlopen.

Asics Nimbus 23

De Asics Nimbus 23 heeft genderspecifieke functies ontwikkeld, dit houdt in dat er extra aandacht is besteed aan de hardloopschoenen voor dames en heren. Bij de dames heeft de Asics Nimbus 23 namelijk een 3D space constructie-technologie verwerkt in de voorvoet. Deze technologie zorgt ervoor dat de vrouwelijke hardlopers de middenzool beter gaan gebruiken. Ook is de hiel door een vernieuwde technologie 3 mm hoger. Door deze vernieuwingen heb je een nog fijner comfort tijdens het hardlopen!

Asics Nimbus 24

Dit is de lichtste en zachtste hardloopschoenen binnen het Nimbus model! De demping is geheel vernieuwd door een materiaal toe te voegen dat 15% lichter en 15% meer dempend is. Ook is de pasvorm verbeterd door een dunne en nieuwe schoenlip toe te voegen. En last but not least: door de toepassing van het Trusstic systeem in de voetholte is de schoen nóg soepeler geworden.

Hoe valt de Asic Nimbus hardloopschoen?

De pasvorm van de Asics Nimbus is zeer comfortabel. Dit is mede te danken aan de ruimte bij de voorvoet, waardoor de voet voldoende bewegingsruimte heeft en de schoen niet snel knelt. Daarnaast is het bovenwerk gemaakt van premium mesh, waardoor het zich zeer snel en goed aanpast aan de vorm en de beweging van de voet.  De zool van de Asics Nimbus hardloopschoen zijn gemaakt met de GEL-technologie én de FLYTEFOAM-technologie, waardoor de schoenen zeer goede schokabsorptie en demping bieden. Daarnaast zorgt de full contact zool voor een zeer flexibele loopbeweging. Juist op de plekken waar je dit het hardst nodig hebt, zoals bij de hiel en de voorvoet, kun je rekenen op extra ondersteuning!  

Ondertussen op het blog:
- De beste hardloopschoenen van Asics