Asics hardloopschoenen

Asics heeft niet alleen maar hardloopschoenen voor de neutrale loper, maar ook de overpronerende of onderpronerende loper kan een geschikte hardloopschoen vinden!

Lees meer...

Producten 1-24 van 125

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 125

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bovenwerk

Om een goede ventilatie van de voeten te garanderen maakt Asics veel gebruik van mesh materiaal. Door de ademende functie van deze stof blijven de voeten koel en fris.

Demping

Asics hardloopschoenen zijn vaak voorzien van FluiRide demping of FlyteFoam demping, deze goede schokdemping zorgt ervoor dat de kans op blessures verkleind wordt. Doordat de stappen opgevangen worden door het dempingsmateriaal, is de “klap” voor de gewrichten minder hard. Op deze manier kun je soepel en comfortabel hardlopen.

Binnen- en buitenzool

Veel Asics hardloopschoenen hebben een Impact Guidance Line, dit is een groef over de buitenzool. Deze groef zorgt voor een efficiënte en natuurlijke afwikkeling van de voet. Daarnaast heeft Asics het Trusstic Systeem ontwikkeld, dit is een systeem dat wordt toegepast in het midden van de zool. Het Trusstic Systeem voorkomt dat de schoen een draaiende beweging maakt en biedt daardoor veel extra stabiliteit. De hardloopschoenen van Asics gaan, mede door de slijtvaste AHAR+ buitenzool, lang mee.