Nike shirts

De shirts van Nike zijn niet voor één bepaalde sport, je kunt ze gebruiken voor voetbal, handbal, fitness en nog véél meer sporten! Maar ook voor het dagelijks leven heeft Nike hele mooie lifestyle shirts! Lees meer...

Producten 1-24 van 456

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 456

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nike sportshirts

Nike heeft verschillende collecties op de markt gebracht die geschikt zijn om te dragen bij meerdere sporten. De bekendste collecties van Nike zijn Nike Park shirts, Nike Academy shirts en Nike Pro shirts. Daarnaast heeft Nike ook nog speciale sportkleding voor verschillende sporten, zo zijn er bijvoorbeeld ook Nike running tops en Nike tennis tops. Of je nu op zoek bent naar een shirt met korte of lange mouwen, in de Nike collectie vind je altijd een geschikt sportshirt.

Nike lifestyle shirts

Nike shirts zitten zo comfortabel, deze zou je het liefst de hele dag door dragen! En dat kan, want Nike heeft niet alleen maar sportkleding gemaakt, maar ook lifestyle kleding! De shirts van Nike zijn veelal gemaakt van katoen in combinatie met elastiek, hierdoor kan het shirt zijn mooie vorm lang behouden. De Nike shirts kun je vaak herkennen aan het grote logo, de Nike swoosh.

Nike Dri Fit

Nike maakt gebruik van verschillende technologieën om hun sportkleding zo goed mogelijk te maken. Dri Fit is een heel bekende eigenschap van sportshirts, het zorgt ervoor dat transpiratievocht direct afgevoerd wordt naar buiten, waar het zweet zal verdampen. Shirts met de Dri Fit technologie zorgen ervoor dat de huid droog blijft, waardoor het lichaam niet snel afkoelt.