Rucanor gymschoenen

In de gymzaal is het belangrijk om gymschoenen te dragen die veel grip bieden waardoor je niet uitglijdt. De gymschoenen van Rucanor zijn licht, flexibel en toch stevig! De gymschoenen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, daardoor kunnen ze ook door jongens én meisjes gedragen worden! Lees meer...

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rucanor Frankfurt

De Rucanor Frankfurt gymschoenen zijn misschien wel de bekendste gymschoenen in Nederland, iedereen kent ze wel. De witte, zwarte, roze of blauwe canvas schoen, met rubberen neus en een klittenbandsluiting zijn niet meer weg te denken bij de zaalsporten! Deze goedkope gymschoen biedt veel grip door de rubberen zool en door de sluiting met klittenband kunnen kinderen de schoenen gemakkelijk zelf aan en uit doen!

Rucanor Duisburg

Ook de Rucanor Duisburg gymschoenen worden veel gedragen in de gymzaal, maar deze schoentjes kunnen ook prima worden gebruikt als turnschoenen of balletschoenen! Deze gymschoentjes zijn zeer flexibel, hebben een dunne rubberen zool en zijn verkrijgbaar in zwart, wit en roze. Deze gymschoentjes zijn voorzien van een elastieken rand rond de enkel, hierdoor blijft de schoen altijd goed zitten!

Tip

De Frankfurt gymschoenen van Rucanor zijn niet alleen in de gymzaal heel populair, ook op straat zie je de schoentjes steeds vaker voorbij komen. De schoentjes kunnen tijdens een dagje school of een dagje uit dus ook prima door als sneakers voor kinderen!

De Rucanor gymschoenen zijn er in alle maten voor kinderen, van de allerkleinsten met maat 22 tot de (bijna) pubers met maat 35!