Roces

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Roces

Al sinds 1952 is het Italiaanse merk Roces gespecialiseerd in het maken van skates, steps, schaatsen, skischoenen, beschermsets en helmen! Dus of je nu in de winter het ijs op wilt of in de zomer lekker op wieltjes de natuur in wilt gaan, Roces heeft alles in huis wat je nodig hebt. Dat Roces uit Italië afkomstig is, kun je zien aan de prachtige vormgeving van onder andere de Roces skates. In Italië is uitstraling één van de belangrijkste onderdelen van een product, maar daarnaast hebben zij functionaliteit en kwaliteit ook hoog in het vaandel staan!

Roces skates

Als je op zoek bent naar goede skates, ben je bij Roces aan het juiste adres! Roces is wereldwijd namelijk één van de grootste en belangrijkste spelers op het gebied van skaten. Roces skates onderscheiden zich door hun stevige schoen, hun comfortabele pasvorm en natuurlijk het gebruik van de beste materialen! Als je op pad gaat met de betrouwbare Roces skates weet je zeker dat je een fijn rondje tegemoet gaat! Ook heeft Roces beschermsets in hun skatecollectie. De elleboog-, knie- en polsbeschermers beschermen het lichaam bij een val en kunnen daarmee voorkomen dat je een blessure oploopt tijdens het skaten.

Roces steps

Life is better on wheels! Voor de mensen die niet van skaten houden, heeft Roces nog iets anders leuks in de collectie: Roces steps! En hoewel je bij steppen misschien al snel aan kinderen denkt, heeft Roces ook steps die geschikt zijn voor volwassenen. Steppen is niet alleen heel leuk om te doen, maar ook nog eens heel gezond. Tijdens het steppen ben je veel in beweging en je traint er zowel je beenspieren mee als je buik- en rugspieren! Daarnaast hebben Roces steps natuurlijk nog een groot voordeel: je kunt ze heel eenvoudig inklappen, waardoor ze ook zeer geschikt zijn om mee te nemen in de bus en de trein!

Roces schaatsen

Roces is constant op zoek naar de beste combinaties om de gebruiker zo goed mogelijk te laten presteren én zoveel mogelijk comfort te bieden! Door gebruik te maken van de meest hoogwaardige grondstoffen en de meest betrouwbare onderdelen, kan Roces aan de specifieke behoeften van veel schaatsers voldoen! Bij het ontwikkelen van de schaatsen besteedt Roces veel aandacht aan de functionaliteit en het design van de schaatsen, het plezier van de schaatser staat immers altijd voorop! Roces heeft schaatsen voor zowel volwassenen als kinderen, Roces biedt dus schaatsplezier voor het hele gezin!