Rogelli

Enjoy the distance

Rogelli Sportswear gelooft in de magie van afstand, het ritme van een rit en het vooruitkijken op de ritten die nog gaan komen. Geniet van iedere kilometer en motiveer jezelf om met veel plezier te sporten! Om dit te verwezenlijken heb je natuurlijk wel kwalitatief goede sportkleding nodig, die voorzien is van een mooi design en comfortabel zit.

Waar het allemaal begon...

In het hart van de Nederlandse wielerwereld, Noord-Brabant werd Rogelli in 1974 opgericht. Na een aantal succesvolle jaren neemt Rini Wagtmans, een professioneel wielrenner die zelf vier keer meedeed aan de Tour de France, het merk in 1992 over. Als er iemand weet waar goede comfortabele wielrenkleding aan moet voldoen is het Rini Wagtmans wel! Dit pakte goed uit want Rogelli staat tot de dag van vandaag nog steeds bekend als een groot en succesvol (internationaal) fietskledingmerk. Inmiddels is het merk Rogelli in handen van de derde generatie van de familie Wagtmans, het assortiment is verder uitgebreid waarbij er nu ook hardloop-, fitness- en tirathlonkleding verkrijgbaar is.

Een duurzame toekomst

De missie van Rogelli is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van hun favoriete sport in comfortabele sportkleding. De sportkleding die Rogelli produceert is voor iedereen, ongeacht je niveau. Als jij sportkleding van Rogelli koopt, ben je automatisch onderdeel van het verhaal. Het verhaal draait om genieten van sport! #enjoythedistance met het Nederlandse familiebedrijf Rogelli!