Saucony

Saucony is een puur runningmerk. Hardlopers inspireren ons, zij geven ons nieuwe ideeën, zij dwingen ons tot constante verbetering van onze producten en designs. Hardlopers houden ons prestatiegericht. Zij houden ons gretig. Zij houden ons eerlijk.

Of het nou in een vergaderruimte is of tijdens onze lunch, wij converseren en discussiëren constant over onze sport, onze lopers en onze producten. Wij houden van onze producten, zeker ook omdat wij er zelf ook op lopen.

Deze focus en passie geven ons de drang om de beste runningschoenen en –kleding te maken. Iedere dag verlaten wij ons werk met het idee dat we het leven van lopers weer een beetje beter hebben gemaakt.

Bij Saucony hebben wij een goede dag als wij zelf gelopen hebben.

Wij hebben een geweldige dag als wij anderen hebben geïnspireerd om te gaan lopen.

Onze community

Wij geloven in de kracht van running. En als je een veter kan strikken, een weg, pad of trail kan vinden, bereid bent te negeren hoe vroeg en ver het is, en hoeveel het pijn doet, kan je ons vergezellen. Je kan deel uitmaken van onze obsessie, een deel van iets veel groters – een deel van We Who Run.

We Who Run

Onze "We Who Run" serie verkent de gecompliceerde schoonheid van onze sport door de ongefilterde ogen van lopers. Deel in de collectieve reis die zij maken en de bestemmingen die zij bereiken.