Hoe het begon

Het Amerikaanse merk Saucony is een hardloopmerk pur sang en werd in 1898 opgericht. Ze geloven in de kracht van hardlopen. En als je een veter kan strikken, een weg, pad of trail kan vinden, bereid bent te negeren hoe vroeg en ver het is, en hoeveel pijn het doet, kan je ons vergezellen. Niet voor niets dat Saucony al jaren bekend staat als dé hardloopschoenen specialist. Door hardlopers wordt het merk geïnspireerd en gedwongen om de hardloopschoenen constant te verbeteren. Saucony houdt van haar artikelen, dat ook terug te zien is in het personeel dat er ook op loopt.

De Saucony collectie

De hardloopschoenen van Saucony staan bekend om hun unieke designs en verschillende technologieën die ervoor zorgen dat het hardlopen comfortabel is. Deze technologieën zie je terug in de soorten foams waardoor de demping altijd goed is. De ISOFIT-technologie zorgt ervoor dat de hardloopschoenen zich aanpassen aan jouw voeten. Zoals je weet kan dit per persoon verschillen en door deze technologie heb je dé perfecte hardloopschoenen. Saucony focust zich de laatste jaren méér dan alleen op hardloopschoenen. Wist je dat Saucony naast hardloopschoenen ook comfortabele en kleurrijke sneakers in de collectie heeft? De Saucony sneakers hebben een sportief uiterlijk waardoor je ze met iedere outfit kunt combineren.

Call us runners

De "Call us Runners" campagne draait om wat hardloper zijn betekent voor Saucony atleten en ambassadeurs. Jay Ell Alexander, Trinibad James, Grayson Murphy en Jared Ward vertellen in de campagne ieder hun eigen succesverhalen. Uiteraard laten ze ook hun favorieten Saucony artikelen zien, waarmee ze vele successen hebben geboekt. Kortom, hardlopen is voor iedereen!