Handknijpers

Een handknijper is een klein fitnessapparaatje die je heel gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Met een handknijper heb je dus geen excuses meer om je work-out over te slaan, je kunt de handknijper zelfs tijdens het televisie kijken gebruiken! Hoewel de naam anders doet vermoeden, train je met de handknijper niet alleen je handen, maar ook je onderarmen. Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een handknijper?

Door in de handknijper te knijpen, span je niet alleen de spieren in je hand aan, maar ook de spieren in je onderarm. Dit zijn natuurlijk ook de spieren die je veel gebruikt tijdens het werken achter een computer, het is dan ook niet zo gek dat het trainen met een handknijper wordt aanbevolen door veel werkgevers en arbodiensten! Door je onderarmen en handen te trainen met een handknijper blijven de spieren soepel en sterk, en heb je minder kans op vervelende blessures.

Oefeningen met een handknijper

Een handknijper is een eenvoudig, maar geniaal apparaat. De oefeningen met de handknijper zijn dan ook niet zo moeilijk en je kunt ze zelfs uitvoeren als je in je luie stoel zit! Veel mensen gebruiken de handtrainer dan ook tijdens het televisie kijken, waardoor ze bijna niet in de gaten hebben dat ze bezig zijn met een work-out! Krachttraining was nog nooit zo makkelijk!

Tip

Ben jij in de sportschool vaak met gewichten in de weer? De handknijper zorgt voor een sterkere grip, waardoor je ook andere (kracht)oefeningen eenvoudiger uit kunt voeren!