Heuptasjes

Vroeger werden heuptasjes vooral gedragen door vakantiegangers die hun paspoort en hun portemonnee dicht bij zich wilden dragen, maar tegenwoordig zijn heuptasjes helemaal hip! Heuptasjes hebben zelfs een hippere benamingen gekregen, ze zijn nu ook wel bekend als fanny packs of bum bags.

Toon meer
Sorteer op sort-descending
Jack--Jones-Oakland-Bumbag-Heuptas-2404171142
12,95 -41% 21,95 Adviesprijs
Nike-Heritage-Heuptas-2311170926
27,95
Nike-Heritage-Crossbody-Tas-2401191358
27,95
Sorteer op sort-descending

Hoe draag je een heuptas?

Hoewel de naam anders doet vermoeden, kun je de heuptas op verschillende manieren dragen! Tegenwoordig wordt de heuptas vaak schuin over de schouder gedragen, oftewel crossbody. Vooral op festivals kom je deze look vaak tegen! Een andere veelvoorkomende draagmethode is om de heuptas een stukje hoger te dragen, zo leg je de focus op de taille (en natuurlijk op de leuke tas!). Daarnaast kun je de heuptas natuurlijk ook nog gewoon om de heupen dragen, wel zo praktisch!

De voordelen van een heuptasje

Dat het heuptasje weer helemaal trendy is, heeft niet alleen te maken met dat ‘ie er heel leuk uitziet, maar hij is ook nog eens heel handig! Zo biedt het heuptasje voldoende ruimte om je portemonnee, telefoon en sleutels altijd bij je te hebben. En doordat je het heuptasje aan de voorkant van je lichaam draagt, is de kans dat je beroofd wordt veel kleiner dan bij bijvoorbeeld een rugzak! Daarnaast heb je met het heuptasje nooit meer last van zere schouders, wat een bekend pijntje is bij schoudertasdragers… De heuptas is dus een ideaal tasje!