Advies nodig? Jouw sportavontuur begint hier!

Alles over voetbal

Welke voetbalschoenen zijn geschikt voor welk ondergrond, waar moet goede voetbalkleding aan voldoen én waarom kun je eigenlijk niet zonder slidingsbroekje? Wij vertellen je alles zodat jij met de juiste uitrusting het veld opstapt.

Alles over hardlopen

Welke hardloopschoen zijn geschikt voor jouw voet, welke hardloopkleding trek je aan in welk seizoen én waarom zijn hardloopsokken een absolute musthave? Wij vertellen je alles zodat jij met de juiste uitrusting de beste prestaties neerzet.

Alles over wintersport

Jouw skiuitrusting moet perfect zijn. Maar wat moet je allemaal meenemen als je op wintersport gaat, waarom zijn een skihelm én skibril onmisbaar?
Wij hebben de antwoorden voor je!

Alles over wandelen

Wat je doel van het wandelen ook is, zorg dat je met de juiste uitrusting op pad gaat. Welke wandelschoenen heb je nodig, waar bestaat een goede wandeloutfit uit en waarom is het gezond?

Alles over tennis

Ben jij een beginnend of gevorderd tennisser? Wij hebben voor ieder niveau speler een passende outfit en de benodigde accessoires! Rackets, shorts, ballen, trainingspakken, alles wat je nodig hebt om te tennissen is hier verkrijgbaar.

Alles over fietsen

Nederland is bij uitstek een fietsland, wist je dat er zelfs meer fietsen zijn dan inwoners? De tweewieler brengt ons van A naar B, maar je kunt natuurlijk ook lekker op de racefiets of de mountainbike stappen om een bepaalde route te fietsen!