Alles over tennis

Ben jij een beginnend of gevorderd tennisser? Wij hebben voor ieder niveau speler een passende outfit en de benodigde accessoires! Rackets, shorts, ballen, trainingspakken, alles wat je nodig hebt om te tennissen is hier verkrijgbaar.

Wat heb je nodig op de tennisbaan?

 • Tennisschoenen

  Bij tennis maak je veel korte, krachtige bewegingen waarbij veel druk op de voeten komt te staan. Het is daarom belangrijk de juiste schoenen te dragen die de voeten goed ondersteunen. Welke schoenen bij jou passen ligt aan een aantal factoren.

  Naar de tennisschoenen
 • Tennisrackets

  Ben je op zoek naar een racket om mee te tennissen maar weet je niet waar je op moet letten en welk racket het beste bij jou en jouw spel past? Voor welke lengte, grip en gewicht moet je kiezen? Welke lengte, grip en gewicht bij jou passen? Wij leggen het je uit!

  Naar de tennisrackets
 • Tennisballen

  Zonder tennisballen geen tennis! Tennisballen zien er hetzelfde uit, maar er zijn wel degelijk verschillen. Er zijn drie groepen tennisballen. Jouw keuze hangt af van jouw leeftijd, de ondergrond en jouw eigen persoonlijke ervaring.

  Naar de tennisballen

Bekijk de tennismerken:

Welke tennisschoen heb jij nodig?

 • Tennisschoenen gravel

  Gravelschoenen zijn voorzien van een zachte visgraadzool, waarmee je goed over het gravel kunt glijden en waar het gravel niet tussen komt te zitten. Wist je dat de schoenen die geschikt zijn voor het spelen op gravel ook perfect zijn voor op smashcourt banen?

  Naar de tennisschoenen voor gravel
 • Tennisschoenen hardcourt

  Hardcourt banen zijn hard en dat zorgt ervoor dat de gewrichten flinke klappen krijgen. Tennisschoenen voor op hardcourt banen zijn daarom voorzien van veel demping. De visgraatzool, die vaak groeven heeft in verschillende richtingen, zorgt dat je kunt wenden en draaien.

  Naar de tennisschoenen voor hardcourt
 • Tennisschoenen kunstgras

  Kunstgras is over het algemeen glad en de bal blijft erg laag doordat deze maar weinig omhoog stuit. Hierdoor heb je tennisschoenen nodig met veel grip, maar waarmee je ook naar scherpe ballen kunt glijden. Kleine nopjes onder de zool zorgen voor de beste grip!

  Naar de tennisschoenen voor kunstgras
 • Tennisschoenen omnicourt

  Dit zijn de meest praktische tennisschoenen, doordat je ze kan dragen op verschillende outdoor ondergronden. Omnicourt schoenen hebben de visgraatzool in verschillende richtingen, zodat je grip hebt op gravel-, smashcourt en hardcourt banen.

  Naar de tennisschoenen voor omnicourt
 • Tennisschoenen tapijt

  Indoorbanen zijn vaak hardcourtbanen met een laagje tapijt. Deze schoenen, ook wel tapijtschoenen genoemd, zijn ontworpen voor het spelen op tapijtbanen. De tapijtbanen zijn vaak erg stroef, door de gladde zool beweeg je makkelijk en snel over het indoor tennisveld.

  Naar de tennisschoenen voor tapijt

Advies over tennis

 • Wat is het verschil tussen tennis en padel?

  De racketsport tennis is bij iedereen wel bekend, maar wist je dat de racketsport padel ook steeds populairder aan het worden is? In Nederland schieten de padelbanen als paddenstoelen uit de grond en is het een steeds grotere sport aan het worden. Benieuwd naar wat nu precies het verschil en/of de overeenkomsten zijn tussen beide sporten? Wij leggen het je graag uit!

  Lees meer
 • Adidas tennisschoenen versus Asics tennisschoenen

  Als je gaat tennissen wil je natuurlijk wel met dé beste tennisschoenen het veld betreden. Adidas en Asics hebben beide vele goede tennisschoenen in de collectie. Maar op welke vlakken verschillen ze van elkaar of hebben ze juist bepaalde eigenschappen gemeen met elkaar?

  Lees meer
 • Hoe span ik mijn tennisracket?

  Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum Lorem ipsum .

  Lees meer

Wat zeggen de experts?

 • De beste hardloopschoenen van Asics

  Door Stéfani Warning - fanatiek hardloopster

  Hardlopen is een ideale manier om je hoofd leeg te maken, fit te blijven en jezelf uit te dagen. Het liefst springt Stéfani (fanatiek hardloopster) ’s ochtends vroeg haar bed uit voor een rondje hardlopen, maar hardlopen kun je altijd en overal. Stéfani testte verschillende Asics hardloopschoenen, benieuwd naar haar bevindingen?

  Lees meer
 • De beste hardloopschoenen van Saucony

  Het hardloopvirus wie kent het niet, ook ik ben ermee besmet, inmiddels loop ik alweer heel wat jaartjes hard. Van oorsprong ben ik een zwemmer/waterpoloër, maar waar mijn waterpoloseizoen ten einde liep, bleef mijn energie aanwezig! Voorzichtig en met de opbouw die velen van ons hebben gevolgd begon ik, met de Belgische mevrouw (Evy) in mijn oren die precies vertelde wat ik moest doen, met hardlopen. Super blij en trots was ik dan ook op haar eerste 5km.

  Lees meer
 • De beste hardloopschoenen van Mizuno

  Hardloopschoenen zijn er tegenwoordig in alle soorten, maten, merken, kleuren en prijzen. Toen ik laatst nét iets te lang doorliep op mijn oude, afgetrapte schoenen, besefte ik weer even hoe belangrijk goede schoenen eigenlijk zijn en welk verschil dat kan maken. Vooral op lange termijn in het voorkomen van blessures en om lekker te blijven lopen. Momenteel train ik voor de marathon van Valencia en kun je dus wel zeggen dat ik hardloopschoenen verslind.

  Lees meer

BACK TO SCHOOL

Ignore the squirrels, you'll never catch them anyway. Lick butt flex claws on the human's belly and purr like a lawnmower. Avoid the new toy and just play with the box it came in furball roll roll roll. Rub face on owner.