Birkenstock

Al sinds de oprichting in 1774 richt de familie Birkenstock zich op het vervaardigen van orhopedisch verantwoorde slippers en sandalen! Door de eeuwen heen hebben zij veel ervaring opgedaan en hun kennis is dan ook steeds van generatie op generatie doorgegeven. In de modewereld zijn de bekende Birkenstock slippers inmiddels niet meer weg te denken!

Belangrijke technologieën en materialen

Het originele Birkenstock voetbed is gebaseerd op de natuurlijke voetafdruk, hierdoor ondersteunen de Birkenstocks de voeten optimaal. Door de anatomische vormgeving van de slippers en sandalen worden niet alleen de voeten, maar ook de gewrichten en de rug beschermd.

Birkenstock maakt hun schoeisel in twee verschillende breedtes, namelijk één soort voor normale voeten en één soort voor extra smalle voeten. Alle bandjes van Birkenstock slippers en sandalen zijn met een gesp verstelbaar, waardoor de Birkenstocks altijd passend gemaakt kunnen worden. Door al deze opties geven Birkenstocks het gevoel van op maat gemaakte schoenen met een perfecte pasvorm!

Een belangrijke tip bij het aankopen van een paar Birkenstocks: zorg ervoor dat er een paar millimeter vrij blijft rond hiel en tenen, tijdens het lopen kunnen de voeten deze extra ruimte namelijk goed gebruiken.