Brabo

Brabo is een echt Nederlands merk, de naam is dan ook een afkorting van “Brabant Boxtel”. Maar inmiddels is het populaire hockeymerk ook in de rest van de wereld bekend en spelen 's werelds beste hockeyers natuurlijk met een Brabo hockeystick, op Brabo hockeyschoenen en met Brabo hockeybescherming! Dat is ook niet zo gek, want Brabo maakt altijd gebruik van de meest vooruitstrevende technieken en alleen de beste materialen zijn goed genoeg. De slogan van Brabo luidt ‘Improve yourself’, waarmee ze niet alleen zichzelf uit willen dagen om verbetering altijd op nummer één te zetten, maar ook sporters willen ondersteunen om steeds het beste uit zichzelf te halen! De verbeterslagen van Brabo zijn onder andere te zien in de verfijnde technieken die ze toepassen bij het produceren van hun hockeysticks, hockeyschoenen, hockeysokken, hockeytassen en hockey-accessoires.

Brabo hockeystick

Innovatie en techniek staan op nummer één bij Brabo! Maar daarnaast staat hun collectie ook bekend als zeer uitgebreid en heel trendy. Zo hebben ze bijvoorbeeld een heel kleurrijk assortiment voor kinderen, een lijn met hippe printjes, maar natuurlijk kun je bij Brabo ook terecht voor basic hockeyspullen! De hockeysticks van Brabo worden uitsluitend van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt, die uiteraard bijdragen aan de bespeelbaarheid van de stick. En door het toepassen van verschillende technologieën worden de Brabo hockeysticks nóg beter!

Wave Torsion Box-technologie

De Wave Torsion Box-technologie zorgt ervoor dat de hockeystick nog sterker en steviger is. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze hockeysticks uitgerust met een diagonale golfstructuur die ervoor zorgt dat energie direct omgezet wordt in zuivere balsnelheid en efficiëntie.

TeXtreme Carbon

Eén van de nieuwste technologieën waar Brabo gebruik van maakt, is TeXtreme Carbon. Deze technologie wordt exclusief gebruikt door Brabo en de inspiratie hiervoor is terug te vinden bij Formule 1-racewagens. Hockeysticks met TeXtreme Carbon zijn heel licht van gewicht, maar leveren niets in qua sterkte en kracht!

Dyneema Carbon

Door Carbon te combineren met Dyneema® wordt een hockeystick mét maximaal vermogen en mét ultiem balgevoel gecreëerd! Tevens hebben hockeysticks van Dyneema Carbon een schokabsorberende werking, waardoor trillingen verminderd worden en de armen minder klappen te verduren krijgen.

PowerZone

Een technologie die gebruikt wordt in alle senior hockeysticks van Brabo is The PowerZone®. Deze technologie is speciaal ontwikkeld om je balgevoel en slagkracht te optimaliseren, zodat jij nog meer uit je spel kunt halen! Is de backhand jouw specialiteit? Dan is een hockeystick met de PowerZone®-technologie ideaal voor jou!

Brabo hockeysokken

Naast hun fantastische hockeysticks, staat Brabo ook bekend om hun leuke sokken! Of je nu op zoek bent naar sokken met hartjes, unicorns, een panterprintje of een zebraprintje, je vindt ze in de collectie van Brabo! Alle sokken zijn gemaakt van een combinatie van polyamide, katoen en elastaan, waardoor de sokken netjes aansluiten op de benen (+ beschermers), niet te strak zitten en niet afzakken.

Brabo hockeybescherming

Goede bescherming is natuurlijk onmisbaar voor hockeyers en ook daarvoor ben je bij Brabo aan het juiste adres! Het uitgebreide assortiment van Brabo voorziet niet alleen in scheenbeschermers en bitjes, maar ook in handschoenen en gezichtsmaskers! Zo ben je in één klap weer helemaal klaar om veilig aan de volgende hockeywedstrijd of hockeytraining te beginnen.