Craft

We boost the sport experience since 1977

Het merk Craft, bekend van het drielagensysteem en hun professionele fiets- en hardloopcollecties, vindt zijn oorsprong in 1973 in Zweden. Oprichter Anders Bengtsson kreeg de opdracht om voor de luchtmacht functioneel ondergoed te ontwikkelen, welke geen vocht vasthoudt, zodat bij gebruik van de schietstoel de piloten niet konden bevriezen. Hieruit ontstond in 1977 het merk Craft.

Waarom Craft?

Bij Craft draait alles om ontwikkelen, testen en toepassen. Zij maken alleen gebruik van de beste vezels, stoffen en materialen, waardoor de kleding optimaal ventileert, vocht afvoert, isoleert en beschermt! Ben je op zoek naar innovatieve kleding die er ook nog eens heel fraai uitziet? Dan ben je bij Craft aan het juiste adres! En of je nu op zoek bent naar een ademend sportshirt, een comfortabele sportbroek of een functionele baselayer, Craft heeft het!

Craft thermoshirt

Een Craft baselayer is ideaal om je lichaam droog en fris, en je lichaamstemperatuur altijd constant te houden. De baselayers zorgen ervoor dat transpiratievocht direct afgevoerd wordt naar de volgende kledinglaag en je afkoeling voorkomen kan worden. Wist je al dat Craft verschillende collecties heeft die geschikt zijn voor verschillende activiteiten en/of weersomstandigheden?

Craft Dry

Zoals de naam van deze lijn al doet vermoeden, zorgen deze producten ervoor dat je lichaam altijd droog blijft, door het gebruik van synthetische stoffen wordt zweet namelijk direct afgevoerd tijdens het sporten. De baselayers voelen heerlijk zacht aan, beschikken over uitstekende temperatuurbeheersing en zijn licht van gewicht, waardoor ze optimaal comfort bieden tijdens intensieve trainingen!

Craft Warm

De Craft Warm-collectie bestaat uit producten die zweet direct afvoeren naar buiten en daardoor voorkomen dat het lichaam af kan koelen. Daarnaast zijn de producten voorzien van een geniale combinatie van verschillende materialen, waardoor het lichaam extra warm blijft in koude omstandigheden. Met de thermokleding uit de Craft Warm-collectie ervaar je altijd het gevoel van warmte en optimaal comfort!

Craft Wool

Of er nu ontspannen of juist zware outdooractiviteiten op de planning staan, de producten uit de Craft Wool-collectie zorgen er in de meest koude omstandigheden nog voor dat je het niet koud zult krijgen! De Craft Wool-collectie is zo ontworpen dat het voldoende ventilatie kan bieden op de momenten dat je het wat warmer hebt, maar het biedt tevens extra isolatie op de koudere momenten!