Snowboots voor dames

De snowboots zijn al lang geen saaie waterdichte laarzen meer, er zijn allerlei verschillende kleuren, materialen en hoogtes. Welke eisen stel jij aan je snowboots? En waar kun je nog meer op letten bij het kiezen van deze winterlaarzen?

Lees meer...

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom dames snowboots??

Ook bij extreem koude tempereaturen houden snowboots je voeten warm. Daarnaast zijn snowboots water en winddicht, waardoor je voeten droog blijven. Ook dit speelt een grote rol bij het warm houden van de voeten.

Sommige snowboots zijn voorzien van een wollen bovenkant die erg zacht aanvoelt en de warmte goed vasthoudt. Snowboots verschillen in sluiting. Zo kunnen ze een vetersluiting hebben, een ritssluiting of een combinatie van deze twee. Sommige snowboots hebben zelfs helemaal geen sluiting maar een ronde schacht, zoals regenlaarzen.

Je kan kiezen uitgekleurde snowboots of boots met duidelijk aanwezige details. Uiteraard zijn er ook veel varianten die minder opvallen. Verder kunnen snowboots verschillen in hoogte. Je kan kiezen tussen halfhoge en hoge snowboots. Halfhoge snowboots bieden veel bewegingsvrijheid en deze zijn geschikt om voor langere tijd op te wandelen. Met hoge snowboots heb je minder bewegingsvrijheid, maar meer garantie dat je voeten op geen enkele manier aan kou worden blootgesteld. Wind en sneeuw kunnen met geen mogelijkheid in de hoge boots terecht komen.

Tip

Om ervoor te zorgen dat de snowboots zo lang mogelijk meegaan raden wij je aan deze droog te maken na gebruik. Leren snowboots kun je af en toe insmeren, zodat het leer soepel blijft en niet gaat scheuren. Ook het af en toe inspuiten met vuil- en waterafstotende spray helpt de houdbaarheid van de snowboots te verlengen.

Toch nog vragen over de dames snowboots? Stel ze gerust aan onze klantenservice.