Keeperssets voor dames

Als keepster vervul je een belangrijke taak binnen het team, het is dan ook niet zo gek dat je als keepster speciale keeperskleding draagt! Keeperskleding biedt voldoende bewegingsruimte, zorgt ervoor dat het lichaam op de juiste temperatuur blijft en biedt extra bescherming aan het lichaam.

Lees meer...
Toon meer
Sorteer op sort-descending
Stanno-Blitz-Keeper-Set-Senior
45,95 -21% 57,95 Adviesprijs
Stanno-Trick-Keeper-Set-Senior-2307211115
52,95 -12% 59,95 Adviesprijs
Hummel-Freiburg-Keeper-Set-Senior
40,95 -25% 54,95 Adviesprijs
Hummel-Freiburg-Keeper-Set-Senior
42,95 -22% 54,95 Adviesprijs
Sorteer op sort-descending

Keepersshirt

Wil je goed herkenbaar zijn als keeper? Dan is het aan te raden om een felle kleur keepersshirt te kiezen. Daarnaast schijnt een felle kleur keepersshirt het grootste schrikeffect te hebben! Keepersshirts worden veelal gemaakt van polyester, waardoor het shirt voldoende frisse lucht doorlaat en tevens het transpiratievocht afvoert. Shirts met lange mouwen hebben extra bescherming op de ellebogen, waardoor je niet zo snel schaafwonden zult krijgen.

Keepersbroek

In keeperssets weet je één ding zeker: de keepersbroek matcht altijd goed bij het keepersshirt! Als je de hoek in moet duiken, zul je waarschijnlijk ook op je heupen landen. Veel keepersbroeken zijn daarom voorzien van extra bescherming op de heupen, zo voorkom je dat je constant onder de blauwe plekken zit!