FALKE | with you every step

Welkom in de wereld van FALKE! Al sinds 1985 bestaat dit familiebedrijf en staan ze bekend om hun beenmode. Naast beenmode veroveren ze tegenwoordig ook de wereld met body's, truien, panty's en pantoffels die gezien mogen worden. De collecties worden met zorg samengesteld en er wordt alleen gewerkt met de beste materialen en technologieën. FALKE richt zich op de ontdekkers, creatievelingen, globetrotters en fanatieke perfectionisten onder ons. Inmiddels is FALKE in 60 landen verkrijgbaar en hebben ze de wereld aan hun "voeten". 

 

De FALKE sokken

FALKE staat graag stil bij iedere fase van het leven en bij elke ontwikkeling hoe jong of oud je ook bent. De FALKE sokken dagen je uit, geven je een comfortabel gevoel en creëren het ultieme geluksgevoel. Door de jaren heen heeft het merk niet stilgezetten, er bestaan inmiddels verschillende sokken voor de linker- en de rechtervoet, en ze zijn gestart met het ontwerpen en produceren van ergonomische sportsokken. De FALKE sokken kun je gebruiken voor vele sporten waaronder fietsen, hardlopen en wandelen. 

De FALKE sloffen

Aangezien FALKE al meer dan 125 jaar ervaring heeft in de beenmode, was het een kwestie van tijd totdat er FALKE sloffen op de markt zouden komen. Net zoals bij de FALKE sokken hebben de sloffen een fijne pasvorm en zijn ze voorzien van antislip noppen aan de onderkant waardoor je goed grip blijft houden. Wist je dat de FALKE sloffen al verkrijgbaar zijn vanaf maat 19? Zo kun je met jouw hele gezin genieten van warme voeten deze winter!