Fitness shorts heren

Heb jij het snel warm in de sportschool? Of zoek je de perfecte onderkleding voor een buitentraining in de zomer? Een fitness short biedt dan uitkomst. Wij vertellen je graag welke eigenschappen een fitness short moet hebben. Lees meer...

Producten 1-24 van 76

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 76

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Warm

Fitnessen doe je over het algemeen binnen in de sportschool. Het is daar altijd een standaard temperatuur en zodra je aan het sporten gaat heb je het al snel warm. Natuurlijk kun je een lange fitnessbroek dragen, maar heb je het snel warm, dan is een fitness short voor jou misschien een betere keuze. Net als bij de lange fitnessbroeken, is er bij de shorts ook een onderscheid tussen een korte tight en een wijde fitness short.

Eigenschappen

Een fitness short moet gemaakt zijn van materiaal dat ademt en transpiratievocht snel afvoert. Daarnaast moet je er volop in kunnen bewegen zonder belemmerd te worden. Het is daarom fijn als de short gemaakt is van lichtgewicht materiaal.

Een aantal merken voegen bepaalde eigenschappen toe aan de short door middel van een speciale technologie. Nike bijvoorbeeld past de Dri-Fit technologie toe. Met deze techniek zorgt Nike ervoor dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd, waardoor je lichaam droog blijft. Superdry gebruikt de SuperdryTech technologie, welke dezelfde uitwerking heeft als de Dri-Fit technologie.

Wasvoorschriften

Probeer je fitness short snel na het sporten te wassen. Transpiratie krijgt dan geen kans om in de short te trekken. De wasvoorschriften staan beschreven op het label aan de binnenkant van de fitness short. Houd je aan deze voorschriften, zodat belangrijke eigenschappen van de short niet verloren kunnen gaan. Als je vaak sport, dan was je de short ook vaak. Ga daarom voor een kwalitatieve en duurzame fitness short.

Tips

Trek na afloop van je workout warme kleding aan, zodat je spieren niet te snel afkoelen.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.