Broeken voor heren

Tijdens een dagje op de bank, een rondje hardlopen of om te dragen als je bijvoorbeeld lang in het vliegtuig moet zitten. Een joggingsbroek is multifunctioneel. Daarnaast heeft deze ook nog eens een stoere uitstraling!

Lees hier...

Producten 1-24 van 211

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 211

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Joggingbroek

De meeste joggingsbroeken zijn gemaakt van een combinatie van de materialen katoen en polyester. De zachte eigenschap van katoen en de functionele eigenschappen van polyester zorgen voor een hoog draagcomfort. Een joggingsbroek biedt veel bewegingsvrijheid waardoor deze geschikt is om in te sporten.

Joggingbroeken zijn tegenwoordig niet alleen maar bedoeld om in te sporten, ze zijn ook bijzonder geschikt om in te relaxen.

Details

Ook joggingbroeken hebben verschillende details, zo kun je kiezen voor een joggingbroek met een elastische boord bij de enkels of juist zonder elastische boord. Het voordeel van de elastische boord is dat deze beter aansluit en er geen koude lucht naar binnen kan komen via de enkels.

Er bestaan ook joggingbroeken met afsluitbare zakken (d.m.v. een rits), erg handig om bijvoorbeeld je huissleutel in te bewaren tijdens een rondje joggen.