Snowboots voor heren

Ben jij op zoek naar stoere, robuuste snowboots voor heren? Met deze snowboots krijg je geen koude voeten meer in de winter of op wintersport. Voor elke outfit hebben wij een gepaste snowboot.

Lees meer...

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Hoe zien de snowboots eruit? De heren snowboots zijn halfhoge laarzen. Deze zorgen voor veel bewegingsvrijheid tijdens een wandeling door de bergen, of op weg naar de apres-ski. Doordat er veel gebruikt wordt gemaakt van leer, in combinatie met een rubberen neus, hebben de snowboots een robuuste en stoere uitstraling. Ook zorgt het leer ervoor dat de snowboot waterdicht is, maar wel het zweet goed afvoert wat zorgt voor een lekker warme voet. Sommige snowboots blijven warm tot een buitentemperatuur van -40 graden Celcius.

Overal mee te combineren

De meeste snowboots voor heren hebben neutrale, donkere tinten. Hierdoor zijn deze met elk skipak te combineren. Er zijn natuurlijke ook snowboots met lichtere, opvallende tinten. Met deze snowboots kijkt niemand langs je heen.

Tip

Maak de snowboots na gebruik goed droog, dan gaan ze langer mee. Als de snowboots gemaakt zijn van leer is het belangrijk om het leer na het seizoen even in te smeren. Om de snowboots zo lang mogelijk waterdicht te houden is het belangrijk om deze af en toe in te spuiten met vuil- en waterafstotende spray.

Toch nog vragen over de heren snowboots? Stel ze gerust aan onze klantenservice.