Scheidsrechtersoutfit voor heren

Als scheidsrechter heb je een belangrijke functie op het voetbalveld. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat de wedstrijd sportief en volgens de regels wordt gespeeld. Het is belangrijk dat iedereen kan zien dat jij de scheidsrechter bent. Daarom is er speciale scheidsrechterskleding. Daarnaast heb je accessoires nodig om in het veld gehoord en gezien te worden.

Lees meer...

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat heb je nodig?

Als scheidsrechter heb je andere kleding nodig dan de voetbalspelers. Iedereen moet kunnen zien dat jij de scheidsrechter bent en daarom heeft scheidsrechterskleding andere kleuren dan een voetballerstenue. Daarnaast beschikt scheidsrechterskleding over meerdere zakjes waar je de accessoires die je als scheidsrechter nodig hebt in op kunt bergen. Deze zakjes zijn vaak door middel van klittenband af te sluiten, zodat je geen spullen kan verliezen.

De kleding is gemaakt van materiaal dat in staat is om vocht af te voeren. Je lichaam blijft daardoor droog en comfortabel aanvoelen.

Als scheidsrechter heb je in ieder geval een fluitje en een set met gele en rode kaarten nodig. De grensrechter heeft een opvallend gekleurde vlag nodig om aan jou als scheidsrechter duidelijk te kunnen maken wat hij bedoeld.

Tip

Lees in de uitgebreide productomschrijvingen over welke specifieke eigenschappen de producten beschikken.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.