Icepeak

ICEPEAK is een Fins merk opgericht in 1996 en is een van de grootste sportkleding merken in Europa. Icepeak biedt voor actieve sporten sportkleding in winkels en warenhuizen. Het merk ontwerpt sportkleding door outdoor ervaringen van de consument te maximaliseren. Betaalbare prijzen, hoogwaardige materialen, functionele details en trendy design zijn de belangrijkste factoren voor het succes van het merk.Het merk biedt functionele, actieve kleding voor optimale prestaties in de sport, vrije tijd en dagelijks gebruik. Icepeak is voor jonge, sportieve mensen die graag plezier hebben over de hele wereld!

 

Wintersportcollectie

Het wintersportassortiment is zeer uitgebreid en van hoge kwaliteit waardoor je je zelf van top tot teen kan hullen in Icepeak. De kleding van Icepeak zit comfortabel, houd je warm en heeft voldoende ademend vermogen zonder dat je veel gaat transpireren. Dit laatste komt doordat Icepeak precies weet welke technologieën zij moeten gebruiken. Technologieen zoals CoolTech, Icemex en Quickdry zie je veel terug in de skijassen en skibroeken. Ook speelt de waterdichtheid een grote rol, dit wordt aangeduid in waterkolom. Hoe hoger de waterkolom, hoe kleiner de kans het water door je kleding komt. Veel skijassen van Icepeak hebben ook sneeuwvangers bij de mouwen en de middel, zo krijgt sneeuw geen kans om aan de binnenkant van je jas te komen. Naast de technologieën staat de wintersportcollectie van Icepeak ook bekend om haar moderne uitstraling waar je zelfs kan kiezen voor veel kleuren, waardoor je extra opvalt op de piste!  

Outdoorcollectie

Naast de uitgebreide wintersportcollectie is Icepeak ook een grote naam binnen outdoor. Dit komt mede omdat de Icepeak ontwerpers met veel enthousiasme en energie deze outdoor collectie creëren om het grootste deel van de dag te in de buitenlucht te zijn! Bescherming voor alle weersomstandigheden is de sleutel tot de collectie. Nieuwe softshells en midlayers zijn iets om te proberen. Licht en ademende materialen en verschillende combinaties van materialen zorgen voor comfort, terwijl je geniet van jouw outdoor-ervaring. Ga die kilometers wandelen, kampeer in de natuur of maak een mooie trekking en ervaar het comfort van Icepeak!  

Icepeak is voor het hele gezin

Icepeak biedt een uitgebreide collectie voor volwassenen en kinderen. Bij de kindercollectie zie je veel kleuren en gelaagdheid terug en de kleding voldoet aan de veiligheidsvoorschriften zoals skipas zakken en sneeuwvangers. De collectie voor volwassenen zit boordevol technologieën die je aan de hand van jouw buitenactiviteit kunt afstemmen. Als je als gezin wilt gaan voor een professionele en hoge kwaliteit uitstraling zit je bij Icepeak goed!