Sport & Spel voor kinderen

Zodra het zonnetje zich laat zien, gaan kinderen vaak lekker buitenspelen! Toch vervelen ze zich wel eens... Een leuk spel kan dan dé oplossing zijn! Je kunt de spellen natuurlijk in je eigen achtertuin doen, maar het is ook heerlijk om een spelletje mee te nemen tijdens een dagje aan zee of op vakantie! Lees meer...

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spellen voor jong én oud

Hoewel je bij sport en spel misschien gelijk aan actieve spellen als badminton en tafeltennis, zijn er natuurlijk ook spellen te vinden die heel geschikt zijn voor alle leeftijden! Denk bijvoorbeeld eens aan jeu de boules, een heel populair spel onder oudere mensen, maar ook zeer geliefd bij kinderen. Maar ook badminton mag niet ontbreken tijdens een spelletjesdag met jong en oud. Vaak wordt badminton niet tegen elkaar, maar juist met elkaar gespeeld! Hoe vaak kunnen jullie overspelen zonder dat de shuttle de grond raakt?

Spellen om samen te spelen

Komt er een vriendje of vriendinnetje spelen? Dan kunnen de kinderen natuurlijk samen buitenspelen! Omdat er steeds nieuwe spellen worden ontworpen, kunnen kinderen blijven ontdekken en ontwikkelen! Maar natuurlijk blijven de gouden oude spellen ook populair, op de camping zie je bijvoorbeeld nog steeds heel veel mensen frisbeeën, vliegeren en badmintonnen! En als de zon flink zijn best doet, kunnen er natuurlijk ook waterspelletjes gedaan worden! Een watergevecht zorgt altijd voor een dag vol verkoeling én hilariteit.

Spellen om alleen te spelen

Het is natuurlijk heel gezellig om samen spellen te doen, maar als er even geen vriendjes of vriendinnetjes in de buurt zijn, is het natuurlijk ook mogelijk om alleen te spelen! Staat er veel wind? Dan kunnen kinderen vaak úren plezier hebben met een vlieger! Is het juist hartstikke lekker weer? Dan vinden veel kinderen het opduiken van duikringen een leuk tijdverdrijf en daar trainen ze natuurlijk gelijk hun zwemskills mee!