Waterpret!

Yes! De zomer staat voor de deur en dat betekent natuurlijk… ZWEMMEN! Nouja, zwemmen? We bedoelen natuurlijk lekker relaxen op een luchtbedje of chillen in het minizwembad in de achtertuin! Wij hebben het leukste opblaasbaar waterspeelgoed voor je op een rijtje gezet!

Dobberen op een avocado!

Ja, dat klinkt gek maar toch echt waar. Grote opblaasbare artikelen zijn al jaren razendpopulair, de unicorn heeft plaats gemaakt voor de avocado. De opblaasbare avocado is 1,8m lang en de pit krijg je er los bij zodat je die kan gebruiken als strandbal. Mocht je na het spelen op het strand moe zijn, kan je lekker bijkomen op je opblaasbare avocado. Wedden dat de ogen op jou gericht staan? 

Lekker 'floaten' in het water

Wil je wel een opblaasbaar object maar niet perse iets dat heel erg opvalt? Ga dan lekker floaten in je zwemband. Zwembanden zijn er in verschillende kleuren en leuke prints. Veel van de zwembanden hebben een diameter van 90 m2 waardoor zowel kind als ouder erin kan dobberen. Ook leuk om mee te nemen van de glijbaan, als dat natuurlijk is toegestaan! 

Unicorn pret!

Ben jij ook zo dol op unicorns? Dan is dit zwembad echt is voor jou! Dit zwembadje ziet er niet alleen verrukkelijk uit, je kunt er ook nog eens heerlijk in afkoelen. En we zeggen natuurlijk niet voor niets zwembadje, het badje is namelijk 272 cm lang en is 104 cm hoog. Vooral erg geschikt voor de kinderen en iets minder geschikt voor papa en mama dus...

Tip: Hoe kleiner het zwembadje, hoe sneller het badje opgeblazen is en hoe sneller je erin kunt!

Verkoeling voor de allerkleinsten!

Juist baby’s en peuters hebben op een warme zomerdag behoefte aan verkoeling. En hoe kun je dat nu beter doen dan ze lekker in een badje te zetten? De regenboog van dit zwembad beschermt het gezicht van jouw kleintje tegen de zon, maar het is natuurlijk nog steeds heel belangrijk om je kindje goed in te smeren en zoveel mogelijk in de schaduw te houden.