Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Regenjassen kind

Even een lekker stuk wandelen, maar heb je geen idee of het droog blijft? Neem dan voor de zekerheid een regenjas mee voor je kind, zo voorkom je dat hij/zij nat regent en naar huis wilt! Lees hier...

1-24 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Regenjassen voor kinderen

Om zeker te zijn dat je droog blijft tijdens je wandeling, kun je een regenjas meenemen. Een regenjas beschermt je lichaam tegen de koude regendruppels, waardoor je lichaam lekker warm blijft. Veel regenjassen hebben afsluitbare zakken, in deze zakken kun je bijvoorbeeld je telefoon opbergen, zodat ook deze niet beschadigt tijdens een regenbui.

Een regenjas is gemaakt om over een andere jas of sweater, de regenjas valt dan ook wat ruim.

Regenponcho

Een alternatief voor een regejnas is een poncho. Deze kun je meenemen als klein pakketje en het is een soort cape die je over je heen kan slaan, ook over je rugtas. Een ander voordeel van de poncho is dat je hem heel snel aan kunt trekken. Zodra het ook maar een beetje begint te druppelen haal je de poncho tevoorschijn en binnen enkele seconden ben jij beschermd tegen de regen!

Waait het erg hard? Dan is het niet zo handig om een regenponcho te dragen. Door de wind kan de poncho omhoog waaien waardoor je alsnog nat kan regenen.

Waterdicht

Om er zeker van te zijn dat je regenjas niet doorlekt kun je kijken naar de “waterkolom” van de jas. Met een waterkolom van 1.000mm kun je al een miezerbuitje trotseren, maar met een waterkolom van 2.000mm kun je ook een grotere bui trotseren. Wil je er helemaal zeker van zijn dat je niet nat regent, ook niet tijdens een flinke bui die een paar uur duurt? Kies dan voor een regenjas met een waterkolom vanaf 5.000mm.

Tips

Wandelen in de late uurtjes, ’s ochtends vroeg of op druilerige dagen? Kies dan voor een regenjas met reflecterende details zodat je goed zichtbaar bent voor de mensen om je heen!

Als je je regenjas gebruikt hebt moet je hem goed laten drogen. Als je de regenjas droog opbergt, blijft het materiaal het langst goed en behoudt het zijn waterdichte eigenschap.