Thermosets kind

Zorgen dat jouw kind warm blijft tijdens het wandelen of buiten spelen? Een thermoset houdt lichaamswarmte vast en voorkomt op die manier dat jouw kind het koud krijgt. Een thermoset bestaat uit een thermobroek en een thermoshirt. Lees hier...

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen

Niets fijner dan lekker buiten zijn op winterse, frisse dagen. Op deze dagen is het wel belangrijk dat jouw kind goed warm blijft. Thermokleding is hier de ideale oplossing voor! Winterse thermosets worden wat ruimer om het lichaam gedragen, waardoor er een isolerende luchtlaag kan ontstaat tussen de huid en de thermokleding. Deze luchtlaag zorgt dat lichaamswarmte wordt vastgehouden.

Ook zijn thermosets ademend, dit houdt in dat het overtollige warmte af kan voeren. Door de ademende eigenschap blijft het lichaam droog en fris. Thermosets worden als eerste kledinglaag gedragen, het is dan ook belangrijk dat het niet schuurt of kriebelt. Thermosets voor kinderen hebben geen naden of platte naden, waardoor de kans op irritaties en pijnlijke onderdelen klein is. Doordat er elastisch materiaal in de kleding is verwerkt biedt thermokleding veel bewegingsvrijheid.

Materiaal

Thermosets voor kinderen worden vaak gemaakt van polyester of merinowol. Merinowol is een diervriendelijk product, het is heerlijk zacht, licht van gewicht en het kriebelt niet. Merinowol blijft, zelfs na meerdere keren dragen, lang fris ruiken. Na een activiteit is het genoeg om je thermoset even uit te hangen, je hoeft het niet vaak te wassen. Als je het na een tijdje toch wilt wassen, volg dan de wasinstructies die op het etiket van de kleding vermeld staan. Op deze manier kun je je thermoset zo lang mogelijk mooi en functioneel houden.