Scheidsrechtersoutfit voor kinderen

Vaak wordt de functie van scheidsrechter door een volwassene uitgeoefend. Ben jij jong en wil je ook graag eens oefenen als scheidsrechter? Dan heb je een aantal zaken nodig, waaronder een fluit en een set met gele en rode kaarten.

Lees meer...
Toon meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat heb je nodig?

Scheidsrechters hebben een belangrijke rol op het voetbalveld. Je lijdt de wedstrijd in goede banen en zorgt dat er een sportieve wedstrijd wordt gespeeld. Daarvoor heb je in ieder geval een fluit nodig en een set rode en gele kaarten.
Een scheidsrechter wordt ondersteund door een grensrechter. Een grensrechter kan met behulp van een opvallend gekleurde vlag doorgeven als er overtredingen plaatsvinden of als er sprake is van buitenspel.

Als scheidsrechter draag je andere kleding dan de spelers in het veld. Het moet duidelijk te zien zijn dat jij de scheidsrechter bent en daarom heeft de kleding van scheidsrechters andere kleuren dan die van de spelers. Scheidsrechterskleding heeft vaak handige details, zoals zakjes waar je accessoires als gele en rode kaarten in op kan bergen.

Tips

Elk product is voorzien van een uitgebreide productomschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.