Adidas Gazelle

De oorsprong van de Adidas Gazelle lag eigenlijk op het voetbalveld, een hele tijd geleden werd dit model namelijk gebruikt als voetbalschoen. Lees meer...
Sorteer op sort-descending
Sorteer op sort-descending

Wat is Adidas Gazelle?

Zoals we hierboven al zeiden ligt de oorsprong van de Adidas Gazelle eigenlijk op het voetbalveld, een hele tijd geleden werd dit model namelijk gebruikt als voetbalschoen. Nu kan je dat haast niet voorstellen aangezien dit Adidas model al sinds 1991 behoort tussen de populaire sneakermodellen van Adidas. Het zien van de Adidas Gazelle geeft je een vintage/retro gevoel mede door de retro drie strepen en het materiaal dat wordt gebruikt.

Hoe herken je de Adidas Gazelle?

Zoals bij de meeste Adidas sneakers is de Adidas Gazelle te herkennen aan de drie strepen aan de zijkant, die in de meeste gevallen wit en gekarteld zijn. De Adidas Gazelle is een lage sneaker met suède of nubuck bovenwerk die mooi aansluit op je voet. Dit in combinatie met de rubberen zool, maakt de sneaker ook extra retro. De rubberen zool biedt daarnaast ook voldoende grip op gladde ondergronden.

Zijn de Adidas Gazelle speciaal voor mannen of vrouwen?

De Adidas Gazelle is zowel voor dames, heren als voor kinderen verkrijgbaar. Je kan als je wilt met het hele gezin de Adidas Gazelle sneakers dragen. Naast de zwarte, witte en donkerblauwe Adidas Gazelle zijn er tegenwoordig ook opvallendere uitvoeringen zoals met pasteltinten. Ongeacht welke je kleur je kiest, je kunt de Adidas Gazelle gemakkelijk combineren met ieder kledingstuk in jouw kast.

Hoe valt Adidas Gazelle?

Adidas schoenen hebben het kenmerk dat ze voornamelijk op maat vallen, enkele modellen vallen soms iets groter uit. Als het Adidas sneakermodel die jij op het oog hebt wat groter uitvalt, is dit duidelijk aangegeven bij onze productomschrijvingen.