Adidas Stan Smith

De kans is groot dat je bij Stan Smith direct denkt aan een paar sneakers van Adidas, maar wist je ook dat Stan Smith een voormalig tennisser is? In de jaren '70 is deze Stan Smith benaderd door Adidas of hij zijn naam wilde verbinden aan één van hun tennisschoenen, en dus voortaan wilde gaan tennissen op de Stan Smith schoenen.

Lees meer...

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stan Smith schoenen

Hoewel de Stan Smiths ooit ontworpen zijn als tennisschoenen, worden ze tegenwoordig eigenlijk alleen nog als sneakers in het dagelijks leven gedragen. Iets dat vrijwel niet veranderd is, is het ontwerp van de schoen! Nog altijd zijn de Stan Smith sneakers voorzien van de geperforeerde iconische “three stripes” van Adidas en ze zijn vooral verkrijgbaar in een aantal basic kleuren.

Adidas Stan Smith heren

De karakteristieke Stan Smith sneakers hebben een minimalistisch uiterlijk, maar tegelijkertijd kunnen ze jouw outfit een nonchalante of juist een elegante touch geven. Draag ze onder een polo en een pantalon voor een smart casual look, of geef je casual outfit een fraai accent door de Stan Smith sneakers eronder te dragen! Naast dat de Adidas Smiths er fantastisch uitzien, zitten ze ook nog eens heel comfortabel!

Stan Smith dames

De Stan Smith sneakers zijn een perfecte combinatie tussen stijlvol, tijdloos en casual! Het is dan ook niet zo gek dat veel dames minstens één paar Adidas Stan Smith sneakers in hun schoenenkast hebben staan. Een groot voordeel van deze klassiekers is dat je ze eindeloos kunt combineren! Geef je jouw basic shirt en jeans een boost met de iconische Stan Smiths eronder? Of ga je voor de classy look met de witte Stan Smiths onder een jurkje of rok?

Kunnen Stan Smiths in de wasmachine?

Leren sneakers kun je het beste voorzichtig behandelen, van een wasbeurtje worden ze vaak namelijk niet beter... Als eerste kun je het ergste vuil eraf halen met een droge doek, daarna kun je met een borsteltje en een beetje zeep de schoenen weer helemaal laten blinken! Laat de zeep een paar minuutjes inwerken en veeg de schoenen daarna weer helemaal schoon met een lichtvochtige doek. Na deze schoonmaakbeurt is het belangrijk om je sneakers eerst weer goed te laten drogen voordat je ze weer aantrekt, anders kunnen ze namelijk hun goede pasvorm verliezen! Krijg je ze niet meer schoon? Als laatste redmiddel kun je ze uiteraard nog in de wasmachine doen, maar succes is hierbij helaas niet gegarandeerd! Heeft ook de wasmachine niet geholpen? Dan heb je een geoorloofde reden om jezelf op een nieuw paar Stan Smiths te trakteren toch?