Barts handschoenen

Barts is een Nederlands merk, dat fantastische winteraccessoires maakt! Met handschoenen of wanten van Barts heeft u deze winter zeker geen last meer van koude handen!

Lees meer...

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Barts handschoenen

De handschoenen van Barts zijn heerlijk warm, daardoor zijn ze niet alleen heel geschikt voor de koude winterdagen in Nederland, maar ook op wintersport houden deze handschoenen je handen warm! Met Barts handschoenen heb je veel grip, dit komt mede door de synthetisch leren handpalm en de losse vingers. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, Barts heeft bijvoorbeeld winddichte fleece handschoenen, maar ook waterdichte handschoenen van polyester.

Barts wanten

In de wanten profiteer je van je eigen lichaamswarmte, de vingers houden elkaar namelijk lekker warm! Doordat er veel isolatiemateriaal gebruikt kan worden aan de buitenzijde van de want, blijven je handen lekker warm! Ook met de wanten van Barts heb je voldoende grip om je skistokken vast te houden, de binnenkant van de hand is namelijk voorzien van synthetisch leer. Daarnaast zit er op de pols een elastieken koord, waardoor de want niet uit kan vallen. De wanten van Barts zijn allemaal gemaakt van waterdicht polyester.

Barts voor het hele gezin

Barts handschoenen en wanten zijn verkrijgbaar voor het hele gezin! De Barts kinderwanten en kinderhandschoenen kenmerken zich door de vrolijke kleurtjes. De kleuren van de handschoenen en wanten voor volwassen beperken zich tot de basic kleuren zwart, wit, grijs en donkerblauw. Er is dus voor ieder wat wils!