Craft thermokleding

Bij de naam Craft denk je waarschijnlijk direct aan thermokleding! Niet zo gek, Craft maakt namelijk zeer functionele thermokleding. Daarnaast zit de thermokleding van Craft ook nog eens heel comfortabel!

Lees meer...

Producten 1-24 van 68

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 68

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor iedereen

De thermokleding van Craft is anatomisch gevormd, er bestaat dus een speciale herencollectie en een aparte damescollectie. Ook heeft Craft thermokleding ontworpen voor jongens en meisjes, zodat ook de kinderen goed op temperatuur kunnen blijven.

Temperatuur

De belangrijkste functie van Craft thermokleding is het lichaam op de juiste temperatuur houden, zodat je het niet te warm en niet te koud krijgt. De thermokleding voert transpiratievocht af, hierdoor blijft het lichaam droog en warm. Thermokleding van Craft is ademend, waardoor er ook frisse lucht bij je lichaam komt en je lichaam fris aan blijft voelen.

Kleding

Hoewel je bij thermokleding misschien gelijk denkt aan wintersport, is dit niet de enige sport waarbij je thermokleding kunt dragen. Ook tijdens bijvoorbeeld het hardlopen, wandelen of voetballen kan het heerlijk zijn om thermokleding aan te hebben! Of je nu op zoek bent naar een thermoshort, een thermolegging of een thermoshirt, Craft heeft het allemaal!

Winter én zomer

In de winter draag je thermokleding om jezelf warm te houden, de winter thermokleding valt dan iets ruimer om het lichaam, waardoor er een isolerend laagje ontstaat. Maar ook in de zomer kun je thermokleding dragen, de focus ligt dan meer op het afvoeren van transpiratievocht. De Craft Cool thermokleding, zoals zomer collectie van Craft genoemd wordt, draag je dan ook direct op het lichaam. Doordat de kleding in contact staat met de huid, kan het zweet direct afgevoerd worden naar buiten.